Keressük a megbízható költöztetőt!

 

Költözni lehet barátokkal és profi költöztetőkkel. A barátokban megbízol, viszont nem várhatsz el tőlük profi munkát.

Mi a helyzet a profi költöztetőkkel? Ha költöztetőre gondolsz, akkor az az első gondolatod, hogy megbízható-e. Rámerjem-e bízni az értékeimet? Biztosan elhozza-e időben a megadott időpontra?

Ha a költöztetőket kérdezzük meg, hogy jó munkát végeznek-e, akkor biztos, hogy azt a választ kapjuk, hogy természetesen. De az igazi minősítése a munkájának az, ha Te, akinek már van tapasztalata vele, Te mondod el, hogy megbízható-e.

 

Ezért, arra a  gondoltam, hogy a Te segítségedet kérem.

Olyan adatbázist (mindenki számára elérhető) szeretnénk létrehozni, ahol azok a költözetők szerepelnek, akit nyugodt szívvel tudsz ajánlani.

 

Nem kell mást tenned, csak kitölteni ezt a kérdőívet, ami maximum 10 percet vesz igénybe. Kitöltése anonim.

 

Bármikor kitölthető.

3 Responses

 1. pupilla

  Helló! Nem tudom melyik bejegyzéshez írjam, így a legfrissebbnél kérdezem meg: macskát hogyan kell költöztetni, ha csak kis távolságra költözik az ember, néhány utcányit… a macska nem fogja érteni szerintem, és visszajár a másik helyre :/

  Előre is köszi a választ.
  Pupilla.

  • Okszimec Krisztina

   Szia Pupilla!

   Ha csak kis távolságra költözöl a macskáddal, akkor azt javaslom, hogy az első időszakban (2-3 hónap) ne engedd ki. Ha benti cica, akkor nem lesz gond vele. Megszokja az új környezetet. Lehet, hogy néha esténként még oda-oda téved, de megérti, hogy hol van az új otthona. Ha családi házban laksz, és a macska kint van, akkor egy kicsit nehezebb dolgod lesz. Mert eddig megadtad neki a szabadságot, így elvárja, hogy most megkapja. Ebben az esetben is az a javaslatom, hogy az első időszakban zárva kell tartani. Beengedni a házba, hogy ismerkedjen a környezettel. Később megtanulja, hogy hol van az új otthon.
   Arra kell figyelned, hogy minél hamarabb kialakítsa az új szokásait.

   Üdv,
   Kriszti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.