Ingyenes doboz költözéshez baráttól

Ingyenes doboz költözéshez baráttól

Költözéskor nagyon sok mindenre szükséged van. Többek között dobozokra is. Bár nem vagyok túl nagy doboz-párti, de nem vagyunk egyformák. Viszont a költségcsökkentés híve vagyok. Így mutatok néhány tippet, hogy hogyan szerezz ingyenes dobozokat. Először a családi és ismerősi környezetben fogunk körülnézni. Mesélek az előnyeiről és a hátrányairól.

A rokonság, ismerősök, barátok bevonása a költözés előkészületébe nagyon jó ötlet. Persze, ehhez tudnod kell, hogy mit is szeretnél. A költözéshez valamilyen tároló eszközökre biztos, hogy szükséged lesz. Ez lehet doboz, erős szatyor, bőrönd, szemeteszsák, stb. Gondolod végig, hogy mi áll hozzád a legközelebb doboz, erős szatyor vagy valami más. Aztán írj egy levelet, vagy hívd fel a barátokat, ismerősöket, hogy segítsenek téged a költözésben. Nem kell mást tenniük, csak a dobozokat gyűjtsék neked. Ilyenkor jó, ha írsz egy dátumot, hogy meddig fogod őket elvinni tőlük. Hidd el, hogy sokkal jobban és nagyon kedvvel fognak segíteni, ha tudják, hogy mikor viszed el tőlük. Még azzal is segítheted őket, hogy a leveledben leírod, hogy mire kell odafigyelni, hogy milyen dobozokra lenne szükséged. Hívd fel a figyelmét, hogy a netes rendelés sok esetben dobozban érkezik. Így ezeket a dobozokat el tudják neked tenni. Hajtsák szét, és lapjával tárolják el neked. Ha a megkeresésedben tippek, ötletek lesznek, hogy hol és hogyan tudnak dobozokhoz jutni, akkor sokkal nagyobb kedvvel fogják játszani ezt a „játékot”. 😉

ingyenes doboz

Előnye, hogy előre gondolkodással és egy kis kreativitással nagyon sok tároló eszközhöz fogsz jutni, ingyen. Lehet, hogy egy idősebb rokon nem tud részt venni a költözésben, viszont nagyon szívesen gyűjt neked néhány dobozt. Így ők is tudni fogják, hogy segítettek neked.

Viszont van hátránya is az ingyen beszerzett dobozoknak, amik a barátoktól jönnek. Erről mesélek a következő cikkben.

 

Okszimec Krisztina

Szia! Okszimec Krisztina vagyok. Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .