Költözési Tippek Friss Házasoknak

Költözési Tippek Friss Házasoknak

koltozesi tippek friss hazasoknak

 

Amikor az esküvődet tervezed, akkor még nem is gondolsz a kellemetlenségekre. Az összeköltözést, igazából, nem is mondanám kellemetlenségnek, inkább egy kényes téma. Mert elsőre tök szupernek tűnik az ötlet, hogy végre együtt fogtok élni. De, ha nem ülsz le a pároddal, hogy megbeszéld a témát, akkor válik igazán kellemetlenné a dolog. Nincs két egyforma álláspont. Az első nagy feladat az új életben, hogy közös nevezőre jussatok. Hoztam néhány ötletet, hogy mire kell odafigyelned.

 

 

Tervezz előre

Sok időt és energiát spórolsz magadnak, ha a tervezéssel kezdesz. Készítsd el pároddal a nagy összeköltözési tervet. A legjobb, ha az esküvő előtti időszakban készíted el. Akkor, amikor még nem sűrűsödtek össze a teendők az esküvőszervezésben.

De ne csak a bútorokra gondolj.

 

 

Segítsetek egymásnak

 

Egyesíteni fogjátok az életeteket fizikailag is. Ne csak a pakolásban gondoljatok egymásra, de már a szervezésnél is. Segítsétek egymást, egyesítsétek a tudásotokat. Lehet, hogy Neked lesz egy jó tipped a költöztetőre, míg a párodnak van egy jó dobozos ismerőse.

 

 

Listázz!

Írjátok egy listát arról, hogy kinek mije van. Biztos lesz olyan, amiből kettő van. Döntsétek el, hogy melyiket tartsátok meg, és mi legyen a másikkal. Ez nehéz folyamat lesz, de vágjatok bele!

 

 

Gondolj a nászajándékokra is!

Ohh, igen. Amikor írod a listát, akkor gondolj a nászajándékokra is. Én is étkészletet kaptam nászajándékba.

 

 

Készíts egy „nincs szükségem rá” listát!

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a listán jelöld be, hogy mire nincs szükséged. De ne csak a Te listádon szerepeljen „nincs szükségem rá”, gondoskodj róla, hogy a párod listáján is legyen egy ilyen oszlop.

 

 

Okszimec Krisztina

Szia! Okszimec Krisztina vagyok. Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .