Okszimec Krisztina _

 

 

Okszimec Krisztina vagyok.

Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

 

 

A költözés járhat nyugalommal?

Nem! Véleményem szerint, nincs az a technika, ötlet, amivel egy költözés teljesen nyugodt lehet. Nem mindegy azonban, hogy az aggodalom vagy a kellemes izgalom miatt van csomó a gyomrunkban.

Én minden költözésemnél izgatott voltam, vagyok és leszek. Ha az életem egy új állomásra tart, és a költözés is a folyamat része, akkor már nem pánikolok, hogy újra költöznöm kell, hanem pozitív izgatottság és várakozás van bennem.

Többen gondolnak úgy a költözésre, hogy az egy szükséges rossz, nyűg, kellemetlenség. Ezt el lehet kerülni: tervezéssel, praktikákkal és odafigyeléssel.

Arról olvashatsz a blogon, hogyan változtasd a költözést nyűg helyett valami izgalmas dologgá.

 

Miért vagyok benne biztos, hogy Neked is tudok segíteni? 

Mert én is nő vagyok. Mert 14 éves korom óta “költözök”. Az évek alatt megtapasztaltam azokat a nehézségeket, buktatókat, kellemetlenségeket, ami a költözéssel jár. Voltam kollégista, laktam egyetemi albérletben és béreltem lakást is. A költözések során laktam külföldön és volt, hogy országon belül  költöztem 400 km-t egyik városból a másikba.

 

Nekem egyszerűen ment?

Egyáltalán nem. De minden költözéssel egyre többet tanultam. Rájöttem, hogy az előrelátás és a tervezés a leghatékonyabb fegyverek a stresszes költözés elleni harcban.

 

A stresszmentes költözés tanulható?

Igen! Ez nem egy velünk született képesség.

 

Akár egyedül, akár a pároddal, akár a családoddal együtt költözöl, megtanulhatod, hogyan tedd – egyszerű és bárki által használható – módszerek alkalmazásával nyűg helyett izgalmassá a költözést.

 

Írni szeretnél nekem?

A leveleidet küld a következő címre:
krisztina(kukac)okszimeckrisztina.hu