4 +1 ok, hogy miért költözz tavasszal

4 +1 ok, hogy miért költözz tavasszal

Tavasszal mindenkit az új dolgok foglalkoztatnak. A természettel mi is újjászületünk. Átrendezzük a lakást, megcsináljuk a „tavaszi nagytakarítást” is. Még a ruhásszekrényt is átrendezzük. Bekerülnek a mindennapokba a könnyed, egyszerű ruhadarabok. Ha már úgyis takarítasz, ruhatárat rendszerezel, akkor miért ne tennéd meg ezt az új otthonban? Ha erre az évre tervezted a költözést, akkor hozd előre egy kicsit. 🙂 Itt van még 4 ok, hogy miért jó tavasszal költözni.

 

Első ok: Az időjárás

A zord tél után, a könnyed tavaszban jól esik a mozgás. Több kedvünk van a költözéshez is. 🙂 Volt szerencsém 30 cm-es hóban költözni. Ha nem szereted az extrém helyzeteket, akkor nem javaslom, hogy télen költözz. Akkora hó volt, hogy költöztetőt sem tudtam találni. Senki nem vállalta a fuvarozást a nagy hóban. A tavasz sokkal egyszerűbb. Egyetlen egy zavaró tényező lehet az eső, de ez máskor is előfordulhat.

 

költözés tavasszal

 

Második ok: Kevesen költöznek tavasszal

Sokan megvárják a nyári szünetet. A gyerekes családoknak kiváló időpont, mert évközben nincs iskolaváltás, nem marad ki a gyerek az iskolából. Ha téged nem érint az iskola, akkor érdemes tavasszal költöznöd, mivel biztos, hogy gyorsan találsz költöztetőt.

 

 

Harmadik ok: Kiárusítás

A legtöbb lakberendezési boltban/ áruházban ekkor van a nagy kiárusítási szezon. Az új otthonodat olcsóbban berendezheted.

 

tavaszi kiárusitas

 

 

Negyedik ok: Az ingatlanpiac élénkül

A tavaszi időszakban könnyebb eladni az ingatlanokat. És találni is könnyebb. Tavaly ebben az időszakban találtuk meg az új otthonunkat, és május végén már költöztünk is.

 

+1 ok: Tervezés

A tervezést nem tudod megúszni, még tavasszal sem. Fontos, hogy gondolj előre. Fel kell készülnöd a nem várt eseményekre is. Az oldalamon megtalálod a „7 hetes költözési tervező”-t, amit ingyen letölthetsz. Ezzel sok időd tudsz megspórolni magadnak.

Ingyen a tied lehet, csak kattints ide >>> https://stresszmenteskoltozes.hu/ajandek-tervezo/

 

7 hetes költözési tervező

 

 

 

Okszimec Krisztina

Szia! Okszimec Krisztina vagyok. Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .