Új szolgáltató a költöztetésben – Fuvar.hu [Interjú]

Új szolgáltató a költöztetésben – Fuvar.hu [Interjú]

Még az ősz folyamán jött velem szembe egy cikk, ami egy új felületet ismertetett. Ez egy olyan platform, ahol megversenyeztetheted a költöztetőket. Megadsz minden információt, amit fontosnak tartasz. Utána nem kell mást tenned, mint várni az ajánlatokat a fuvarozóktól. Persze, nem csak költöztetést rendelhetsz meg, hanem bármit, amit “A” pontból “B” pontba szeretnél eljuttatni. A kezdeményezés és az ötlet annyira tetszett, hogy úgy döntöttem, hogy készítek egy interjút az egyik alapítóval.

Kérdéseimet a fuvar.hu egyik alapítójának tettem fel, Szucsányi-Borza Sebestyénnek.

– Honnan jött az ötlet, hogy létrehozd a portált?

Egy korábbi munkahelyemen a kereskedelem mellett logisztikai feladatokat is elláttam, elsősorban raklapos szállításokat Nyugat-Európába. Ekkor szembesültem a fuvarozók ajánlatainak megversenyeztetésének egyértelmű előnyével. Jelentős árkülönbséget tapasztalatam a szolgáltatók ajánlatai között függően attól, hogy mennyire esett útba nekik az áru fel, illetve lerakási címe. Ez időigényes feladat volt, mely összesen 3-4 vállalkozó árait hasonlította össze, így jutott eszünkbe a folyamat automatizálása.

– Kik voltak az alapítók?

Ketten alapítottuk a vállalkozást Haraszty Gáborral és a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő befektetőként van jelen a cégben.

– Az egyik interjúdban azt olvastam, hogy először a költözőkre gondoltál (gondoltatok), de ők jelenleg nagyon kis részét teszik ki a fuvarozásnak. Ezért bővítettétek az áruszállításra is. Miért gondoltál először a költözőkre?

Nem tudom sajnos melyik megjelenésre gondolsz, de lehet itt valami félreértés van. A költöztetési munkák és költöztető szolgáltatók meghívása az oldal használatára nagyon fontos célunk, de soha sem volt elsődleges. Mindenképp kiemelt célcsoport a költöztetési szolgáltatást keresők tábora, mert azt gondoljuk, hogy a részrakomány szállítás mellett ezen a területen is jelentős költségcsökkentést realizálhatnak felhasználóink.

– A portál hogyan tud segíteni a költözőknek? Arra gondolok, hogy egy fuvarozó/költöztető mindig felméri az adott teret (amit költöztetni kell) és az alapján tud árajánlatot adni. Mivel tudja, hogy hány emberre lesz szüksége és mennyi időt fog igénybe venni. Hisz ez nem csak egy raklap, amit A-ból B-be kell elvinni.

A költöztetési munkák oldalunkra való feltöltésekor az ingatlan területén, a bútorok és lakberendezési tárgyak listáján át, azokról készített képeken keresztül, az ingatlan épületen belüli elhelyezkedésére mind választ ad a megbízó, így elég egzakt képet nyújtva a szolgáltatónak az ajánlatkészítéshez.

– Nyújt-e a portál további segítséget a költöztetőknek?

Csak abban nyújtunk segítséget, hogy összekötjük potenciális megbízókkal.

– Miért ajánlod a költöztetőknek, hogy használják a fuvar.hu-t?

Plusz munkákhoz juthatnak, anyagi kockázat nélkül (nincs regisztrációs, vagy havidíj).

– Milyen jövőbeni terveid vannak a fuvar.hu-val, ami a költözőket / költöztetőket is érinti?

A belföldi piacon megvetni a lábunkat és olyan portált létrehozni, ami fuvarozóknak (beleértve a költöztetőket) több munkát, a megbízóknak időmegtakarítást és költségcsökkentést jelent. Hosszútávú tervünk a regionális terjeszkedés, melynek részleteiről még korai értekezni.

 

 

Sebestyén, itt is szeretném megköszönni, hogy válaszoltál a kérdéseimre.

Kedves @StresszmentesKöltözők, ha nektek bármi kérdésetek lenne, akkor írjátok meg és eljuttattom a fuvar.hu-hoz. Amúgy, próbálta már valaki, milyen?

Okszimec Krisztina

Szia! Okszimec Krisztina vagyok. Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .