Hogyan segít a lufi a garázsvárod sikerében? | Garázsvásár Kisokos Sorozat

Hogyan segít a lufi a garázsvárod sikerében? | Garázsvásár Kisokos Sorozat

Néhány hete a férjemmel a környékünkön sétáltunk. Egyik háznál arra lettem figyelmes, hogy a kapu nyitva van és néhány lufi van a bejárat előtt.

Szóltam a férjemnek, hogy lassítsunk, mert tudni akartam, hogy mi történik. Először arra gondoltam, hogy biztos valami gyerekzsúr van, vagy valakinek szülinapja van. De, ahogy közeledtünk, láttam, hogy itt bizony garázsvásár van. Megmosolyogtam, és rájöttem, hogy milyen jó ötlet volt a lufit a bejárathoz tenni. Sokkal hamarabb észrevettem, hogy esemény van a háznál.

5 perccel később és egy utcával később, ismét lufis nyitott lépcsőház ajtóra lettem figyelmes. Itt már tudtam, hogy nem szülinap van, hanem garázsvásár. És még ekkor is éreztem, hogy mennyire jó ötlet ez a lufis dolog. De a történet itt nem ért véget, mert néhány perccel később ismét egy lufis bejárt jött velünk szembe. Már az első alkalommal tudtam, hogy ezt meg kell osztanom a blogon. Viszont, azt nem gondoltam volna, hogy egyszerre 3 helyen is lesz garázsvásár a környékünkön.

Miért jó a lufi a garázsvásáron? 

Mert …
… figyelemfelkeltő
… kevés anyagi ráfordítást igényel
… mosolyt csal az emberek arcára
… gyerekeknek ajándékba is adható

Eddigi tapasztalataim szerint, teljesen jól működött a figyelemfelkeltés jellege egy nyitott kapunál is, és nyitott lépcsőházi ajtó esetében. Amikor benéztem a lépcsőházba, akkor a láttam a lufikat, ahogy mutatják az utat a lakáshoz.

 

A garázsvásár reklámozásában olyan eszközökre van szükség, ami egyszerre hatékony és kevés anyagi befektetést igényel. Erre nagyon jó megoldás a lufi.

 

Mit gondolsz erről? Te miért használnád vagy nem használnád a lufit?

 

 

 

 

Okszimec Krisztina

Szia! Okszimec Krisztina vagyok. Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .